Van Zon Quint Advocaten

Strafrecht Advocaat

Van Zon en Quint Advocaten is gevestigd in Eindhoven en specialiseert zich op het (rechts)gebied van het strafrecht. Met jarenlange ervaring in uiteenlopende zaken kunt u met een gerust hart aankloppen om uw belangen te laten behartigen als de overheid u vervolgt of dreigt te gaan vervolgen. Of het nu gaat om kleine strafzaken of grote strafzaken, een advies of procedure; wij staan met onze specialistische kennis voor u klaar.
Garanties kunnen nooit worden gegeven behalve dat er met passie en overtuiging gewerkt zal worden om het optimale resultaat voor u te bereiken.
U doet er verstandig aan indien u een dagvaarding of bijvoorbeeld een oproeping voor een OM-zitting heeft ontvangen om op tijd contact met ons op te nemen of even langs te komen op ons kantoor in Eindhoven. Wij kunnen namens u het dossier opvragen en aan de hand van de stukken kunnen we met u bepalen wat de beste strategie is en kunnen we een kosten-batenanalyse maken, voor zover u niet in aanmerking komt voor een “toevoeging” (pro deo).
De Raad voor Rechtsbijstand zal beoordelen of u in aanmerking komt voor een toevoeging. In het geval wij uw zaak pro deo behandelen, zal de overheid een deel van de kosten dragen. Hoe groot dat gedeelte is hangt af van uw inkomen. De exacte criteria kunt u nalezen op www.rvr.org.
Strafrechtpraktijk Eindhoven
Onze strafrechtpraktijk in Eindhoven beperkt zich niet tot levensdelicten, georganiseerde misdaad, fraude- en witwaszaken, overtreding van de Wet Wapens Munitie of de Opiumwet. Ook voor Overleveringszaken, vermogensdelicten, verkeersdelicten en milieudelicten, kunt u rekenen op deskundige bijstand van VZQ Advocaten.
Vanwege ons uitgebreide netwerk kunt u ook met andersoortige zaken bij de strafrechtadvocaten van VZQ terecht. Onze advocaten kunnen u in dergelijke gevallen doorverwijzen naar gespecialiseerde advocaten op het gebied van familierecht, bestuursrecht, huurrecht enz.. Vanwege dit netwerk bestaat er tevens de mogelijkheid strafrechtadvocaten uit het buitenland in te schakelen voor zover de belangen grensoverschrijdend zijn. Daarnaast beschikken onze advocaten over een ruim netwerk van deskundigen op het gebied van DNA-sporen, telecommunicatie, vingerafdrukken, enz. of het inschakelen van deskundigen om een snel een reclasseringsrapport te krijgen.

Juridisch advies of ondersteuning nodig?